Direktlänk till inlägg 25 maj 2013

kap 1 - semestern

Av onedirectionlifee - 25 maj 2013 14:43

  


Det var första gången jag var i Stockholm med mina vänner , med dom hr vännerna helt själv utan föräldrar. Dom har varit så över beskyddande och det blev tillslut jobbigt och jag åkte ifrån ändå.

Jag orkade vörkligen inte göra någonting åt att mina föräldrar försökte stoppa mig flr jag var inställd på att jag skulle till stockholm för jag hade det jätte jobbigt dom sista veckorna här med min pojkvän som jag hade precis gjort slut med. Jag orkade värkligen inte var kvar i lilla Falun , jag måste till ett större ställe. Där jag kan få börja om. Därför skulle jag , Ebba , Thea och Isabell till Stockholm i två veckor. Sedan får man väl se vad som händer. Jag är ju ändå 18 kanske dags att flytta hemifrån. Men tänkt inte på det nu , nu måste jag packa och göra allt i ordning tills vi åker om .. *tittade på klockan* 2 TIMMAR!! Oh shit jag måste packa färdigt och sminka mig och äta men äta kanske vi gjorde på vägen.. Men nej nu måste jag lugna ner mig jag kan inte stressa mer. Jag kände ju ändå att jag hade allting med mig. Jag tog min resväska och gick ner för trappan där mamma och pappa stod.

-Ha det så trevligt i Stockholm och ring mig direkt när ni kommit fram annars skickar jag polisen efter er , sa Pappa men jag fattade att det var ett litet tråkigt skämt som han försökte roa mig med. Men det där med att ringa har han alltid sagt så jag fattade att det var riktigt.

-Jaa pappa , jag ska ringa , sa jag. Jag krama sedan om min mamma och hon pussa mig på kinden sedan krama jag om min pappa och fick en puss på pannan.

-Jag lovar att jag kommer hem igen snart. Men snälla ring inte för mycket jag lovar att jag kommer vara försiktig , sa jag. Jag älskar er , sa jag sedan och gick ut från huset och satte mig i bilen. Det var sommar så det var brän hett i sätena som var av skin. Och genom att jag fyllde arton i mars fick jag även mitt kör kort så jag kunde åka. Jag åkte och hämtade Ebba som var hoss en kompis bara några meter bort för att hon skulle hämta något som var hennes. När jag kom fram till huset stod hon ädr och väntade. Hon hade as colla jeans shorts på sig och en UK tröja och sedan hennes blonda hår uppsatti en tofs och fint sminkad också inte för mycket utom alldeles perfekt. Att hon inte hade någon pojkvän kunde man ínte förstå ibland.Hon gick mot bakluckan.

-HEEJ! sa hon när hon ställde in väskan i bilen sedan stängde hon och satte sig framme i passagerar sätet vid mig.

-Hej , längar du tills vi är framme? frågade jag henne.

-Öhh ... ja , vad tror du? frågade hon.

-Tänkte väl det , sa jag och vi pratade på medans vi åkte mot Borlänge i centrum för att Hämta Thea och Issa. Vi åkte fram till ett par lägenheter. Dom stod på balkongen och jag slog på tutan och om tittade ner och vinkade sedan efter kanske 2 minuter var dom nere vi oss.

- Hej bisches , sa Thea och slängde in väskan i bakluckan sedan satte hon sig bakom Ebba.

-Hola senioritas , sa Issa efter.

-Hej , sa jag och Ebba samtidigt. Vi åkte vidare vi pratade lite om vad vi hade skaffat för gymnasie utbildning. Jag hade själv börjat på Frisör Linjen i Falun där jag bor nu. Genom att min förebild när jag var yngre var frisör och då ville jag också bli det. Dom andra hade börjat på någon annan som jag inte lyssnade så mycket på bara för att jag inte orkade och jag hade mina ögon på vägen. Vi kom fram till ett mat ställe tre timmar senare och jag var vrålhungrig. Jag kunde inte slta proppa i mig mat men jag skulle ju ut och springa öven i Stockholm för det gör jag varje dag hemma så jag kunde proppa i mig mat.

-DEt var as gått , kommer ni ihåg när vi var hemma hos Issa på tjeje kväll? Frågade Thea.

-Ja det går liksom inte att glömma , sa jag och tittade på Ebba som nickade instämande eftersom hon hade mat i munnen och kunde inte prata.

-Nej en oförglömlig kväll , sa Issa mellan tuggorna.

-Vad kommer ni ihåg mest? frågade Issa sedan när hon hade tuggat ur.

-Jag , personligen kommer nog mest ihåg middagen när vi satt och skämta mellan vi åt , sa jag.

-Jag kommer ihåg dansen , sa Ebba.

-Jag kommer nog också ihåg när vi åt , Thea.

-Jag kommer ihåg när vi satt och skällde ut den där tjejen , vad heter hon nu igen? sa hon och tänkte en lång stund.

-Skit samma , sa jag och drack upp det sissta i min dricka.

- Neh tjejer ska vi dra vidare? frågade jag och reste mig upp.

-Nu drar vi ,sa alla tre samtidigt.

Vi satte oss i bilen och pratade lite mer minnen och jag vi hade många tillsammans dom drog upp om jag fortfarande bodde ute i långsjön och det gjorde jag men det var bara lite omskustreingar i stugorna eftersom pappas knä bara hade blivigt sämre och sämre fick dom lov att byta så pappa slapp gå i trapporna och nu hade jag tagit över lillstugan som jag hade med min förra kille. Min förra kille hette Johannes och han var en riktig skitstövell och jag ville inte något mer med han och gjöra även fast han gjorde mig till den lyckligaste tjejen i världen så ville jag inte se honom igen.

Vi fortsatte och prata och det kom upp om vi hade killar. Jag tvekade innan jag sa mitt svar på frågan.

-Ja , jag hade, sa jag och alla titade på mig.

-Vad hände ? frågade Ebba.

-Jag dissa han för att han gjorde ett par hemska saker som jag inte vill prata om just nu, sa jag och kände att det börja tåras i mina ögon.

-Oh , jag förstår , Sa Ebba.

-Vi finns här för dig , sa Issa efter och alla nickade samtidigt.

-Nu byter vi smatalsämne , sa jag och log i backspegel.

Efter en timme så var vi framme i stockholm och vid vårt hotell. Quality hotel airport arlanda Det var riktigt fint och jag gick fram till repsionisten som välkommna oss hit.

-Hej och välkommna till Quality hotell airport arlanda , sa han

-Tack , sa jag och röckte fram kvittot som jag skrev ut från skrivaren.

-Du finns inte med här men vi  kan boka in er på ett rum , En eller två rum? frågade hon.

-Två ena i Issa och det andra i Anna , sa jag för v hde delat upp det så att The och Issa skulle sova hoss varrandra i samma rum och jag och Ebba i samma rum. Vi fick våra nycklar till rummet och på själva kort paketet stod det. "Något extra ni får på köpet" och jag blev lite rädd mem va fan YOLO och jag kände att jag får väl ta  det som det kommer helt enkelt. Jag och Ebba gick in i rummet och ser attvi har fått Sviter !! vi hade fårr  två dubbel sängar Och man kunde dela av rummen med skutdörrar och det fanns TV apparater och små kylskåp. Jag slängde mig på sängen och tittade upp i taket. Jag vlle bara somna men det fick jag inte eller?

-Ebba , gör det något om jag somnar lite? frågade jag henne.

-Nej jag är på väg att göra det jag med , sa hon och jag la mig till rätta och somnade lite.


Jag vaknade senare av att jag hade sådant spring sug så jag satt på mig mina springskor och mina träningskläder och satt up håret i en liten tofs. Sedan tog jag min mobil och mina hörlurar och kände mig lite barndomlig och letade efter en spelista som jag älskade som kansek 13-14 åring och hittade min 1D låtlista. Jag satte på den och kom precis ihågvarför jag hade älskat dom så mycket och att dom höll på än. Det var kanske det längsta ett boy band hade hållit ihop. Jag hde inte förväntat mig det. Jag springerförbi ett övergångs ställeoch tittar på bilarna och ser att ett huvud sticker ut och iaktar mig och när jag tittar närmare var det just Louis Tomlinson från one Direction och jag blev helt paff men jag fortsatte för jag trodde jag hade sätt i syne. Jag fortsatte springa tills jag tröttnade jag vände om. Jag såg då den bilen som jag trodde Louis satt i , jag började därför vrida på mitt huvud för att kanske få se han igen. Men jag såg honom inte. Förbannat! JAg sprang förbi bilen och skulle precis runt hörnet när jag krockar med någon och faller bakot. Men det gick bra var lte suddigt etttag men det gick ändå bra.

-Oh , im so sorry , sa han och tog min hand oh hjälpte mig upp.

-No its okey , i should looked up , sa jag och tittade på han och försökte se hans ögon genom solglas ögonen. Men det gick inte. JAg visste tusan inte vem det var men söt var han.

-Good , i hope i see you around , sa han och gick. Jag vände mig och förjde honom med blicken. Omg hans accent på engelskan. HElt gudomlig. Jag tappadehakan för att han var så snygg.  Jag satt på Same misstakes av 1D för jag hade världens lusta tt lyssna på dom justn nu och just idag. Men det varade inte länge innan jag får se att Johannes var runt hörnet. Jagvände snabbt och sprnag allt jag kunde en omväg till hotellet och jag kom som tur va snabt fram utan att han såg mig. Ebba undrade nog var som var på gång.

-För det första tror jag att jag såg Louis Tomlinson i 1D , för det andra är Johannes här . sa jag

-Ockej det andra kanske inte var så konstigt genom att han är en kille i en stor st..

-HAn var min pojkvän! ,skrek ja ut när jag avbröt henne.

-Oh , okej det var dåliga nyheter men att du såg Louis är inte så konstigt för om ska vara här i sverige under sommaren , sa hon

-VA? hur vet du det? frågade jag Ebba

-För att min lilebrr är fortfarande ung och han lyssnar och förljer 1D över allt,  sa hon men jag såg att in ville fortsätta prata men Issa och Thea kom in i rummet och dom frågade om vi ville gå på nattklubb med dom.

-Visst men jag måste ta det lugnt kan inte drivcka så mycket längre vet ni , sa jag och började rota bland min kläder och tig fram ett par beiga eller aprikos färgae länga shorts och ett afrikankt halv långärmad. Och satt på mig lite afrikanska smycken och sminkade mig så att jag hade skuggade ögonlock och rödrosa läppar. Ebba hade nästandom kläderna hon hade på sig nu bara att hon hade en annan tröja på sig. Issa hade sina jeans shorts ett svartlinne men en jeans jacka över och Thea hade en väldigt uringad tröja med en triangel på och sina korta jeans shorts oc vi alla vita converse. Vi gick till en nattklubb jag inte kommer ihåg just nu men när jag kom in var det helt otroligt fint. Det var vita fina runda pallar , fotöljer och soffor med svartabord men en lamapa i mitten som lyste i olika förger Sedan ett litet svart + orange bar. Detvar ett as fint Tema det kan jag erkänna och dem hade jätte många gda drinkar. Men jag drack inte så mycket men den som var värst var väl Thea och sen Issa och sen Ebba sen jag. Men jag var facktiskt inte så elak full utom jag var mer rolig full det är vad jag har fått hört i alla fall. Vi fya tjejer satt vid baren och drack medans den enan efter den andra blev utbjuden till dansgolvet mendasn jag satt kvar där. Thea ha bara dans aknaske tio sekunder innan kille började kyssa henne på halsen och sedan börja kyssa henne på munnen och hon kysste tillbaka. JAg tror hon inte fattade vad som hände för vanligt vist så håller hon inte på så där. Utom hon bryr sig om vem hon kysser men hon var väl så packad nu antar jag.

Issa stod också och höll på med någon med krulligt hår. Men han var riktigt söt. När jag och Ebba satt och prata om detta kom en kille fram till henne.

-Wanna dance? frågade han.

-Ähm i cant dance exactly , sa hon och tittade på hennne.

-i can learn you ,sa han och tog tag i hennes arm och rök ´med henne.

Jag satt  ´kvar dör som ingenting och jag tittade men slutade efter ett tag och höll på och beställa medans en kille kom fram till mig.

-Can I buy you a drink ? frpgade han. Men gud va alla pratade engelska idag då.

-Yeah sure , sa jag och sa åt honom vilke jag ville ha.

-So you are from England? frågade han.

-No , im from here not here in sotckholm f´but from Falun im here with my friends , sa jag.

-Okey , then i really intrsseing in your name , sa han

-Anna , sa jag och tog en slurk av drinken som han hade köpt åt mig.

-Okey , sa han. And who is your boyfriend ? frågade han.

-I dont have a boy.. han jag bara innan någon avbröt mig.

-I am , sa en röst och jag vände mig förvånad och såg Johannes.

-Excuse me , sa jag till den trevliga killen. Nej du är inte min kille du kommer väl ihåg attjag gjorde slut , inget kan förlåta det du gjorde mot mig så det är slut och jag vill inte att du stalkar mig mer så åk hem till din kära familj för dem är dom ända som älskar dig! skrek jag och jag hörde att han bakom mig reste sig.

-JAg var din älskling , vi skulle förlova oss skaffa barn bara du var redo och jag gjorde inget det vet dudet var bara hon och du förlåter inte mig och sitter här med den där killen , sa johanne argt.

-Gå härifrån snälla jag vill inte ha någonting men dig och göra , sa jag till han.

-Nej! jag ska vara med dig och äälska dig i rästen av mitt liv, sa han och nu fick jag nog.

-GÅ! skrek jag men han ruskade på huvudet.

-Sir , i think you heard to lady ,and go away from her , sa kille som jag nyss träffat bakom mig.

-And who are you ? frågade han.

-Im her new boyfriend , sa han och vände på mig och kysste mi. Jag var helt paff men förstod varför han gjorde det och spelade med.Johannes svärde någontign som jag inte hörde och gick iväg när vi precis hade avslutat kyssen.

-Why did you do that ? frågade jag även fast jag visste svaret.

-I know how to upsetguys like that on a good way so thy go , and i really wantedto do thatfrom the first second i saw you tonight , sa han och jag log skenerat.

-Okey , then i know , sa jag och små log igen.

- I think i know how to do you happy again like you were before , sa han

-How? frågade jag och såg fördersam ut.

-Like this , sa han och störk undan lite hår från min lugg som hade hamnat i ansiktet och sedan tog han ett lätt tag runt mitt huvd med ena hande och förde mig närmare hans ansikte tills vi kysstes igen. Det kändes som att det slog gnistror om ocss och att det var det ända rätt. HAn var den rätta.

Efter kyssen sa han.

-Can i get your number? frågade han och han gav mig hans b´moil oh jag la in mitt nummer.

Sedantog han min hand och vi gick mot toaletterna.

-Why do we go there , sa jag men han svarade inte. Vi gick in på själva där handfaten är och utanför själva toalett båsen och han satt för något för dörren så ingen kunde komma in. Han togtagrunt min midja och luft upp mig så jag satte mig på bänken vi toalett faterna och han började kyssa mig men det gick snabbt över till hångel men inte så intesivt utan mer passionerat. Jag undrar om han värkligen tyckte om mig eller om det bara var för att han var full. När vi hande hånglat färdigt fick jag ett sms av Ebba.

From Ebba <3 00.17

Vart är du kom vi ska hem <3

To Ebba <3 00.18

kommer berättar var jag var hemma <3

From Ebba <3 00.18

Okey , kom nu ! <3


Jag sa till kille att han skulle ringa mig när han kom hem eller imorgon men jag tror nte att han kommer att kommaa ihåg det som hände men jag kommer komma ih¨g för att det känns som han var den rätte. Jag kysste honom hejdå och  sprang ut till tjejerna och åkte hem men den ända jagkunde ätnka på var han. HAn hade räddat mig från Johannes men en kyss och sedan tog han in mig på toan för att hångla. Men jag kunde inte slua tänka på honom.


När vi kom tll hotellet så satte jag mig på en sten murs bor på balkonge utanför hotellrummet med en kopp kaffe och tänkte på den mysteriska killen. När det plötsligt vibrerade i min telefon

From 0796584231:

Hi , im still thinking about you , and cant stop <3

To 0796584231:

Im still thinking about you to , i wanna meet you again <3

From 0796584231:

Me to <3 Se you tomorrow at the smae place as today?

To 0796584231:

Was that you ? <3

From 0796584231:

Yepp , se you soon then <3

To 0796584231:

Yes , at the same place , love you <3


När jag hade skickat det sista smset hade jag ångrat mig på en gång flr man kan inte skicka ''love you" när man inte änska känner varran och jag kan int stå ut med att förlora denna killen.

From 0796584231:

Love you to <3

                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
                                                  
             

Första kapitlet ute lite kort skrivet men hoppas ni tyckte om det!

xx Lollo

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av onedirectionlifee - 7 augusti 2013 19:49


  Det hade gått ett par månader efter att vi alla hade sagt hejdå till varrandra. Vi hade släppt det nu och inte tänkt på det så mycket men nu ville jag till dom men inte så jätte mycket genom att jag inte ville att allting skulle bli som det blev...

Av onedirectionlifee - 6 augusti 2013 15:00


  Vi gick och la oss efter jag hade kommit hem för det var inte direkt på morginen ag hade fått åka hem eller så kändes de inte som det. Jag avr jätte trött och louis med för enligt Harry hade inte Louis sovit på flera veckor medans jag hade legat...

Av onedirectionlifee - 20 juli 2013 23:38


  -Liam its not what it looks like , sa Harry. -No so you didint just kissed her?! Skrek han ut. -SSSSSSSSSSSSSCCCCCCCHHHHH , hyssade vi honom. -Can you please say that a littlle higher?! Sa jag sarkastiskt bestämt. -I can scream it to Lou...

Av onedirectionlifee - 16 juli 2013 22:38


  Jag låg där i sängen med Louis efter en otrolig natt. Det var hur mysigt som hälst. Och nu var han min på riktigt. Jag älskade honom vad som än händer känns det som men kanske inte. Men just nu är det så. -Do you want some from roomservice? Fr...

Av onedirectionlifee - 23 juni 2013 13:31


  Under konserten så kändes det som att han alltid tittade på mig och jag ville bara till honom just nu. Han är min älskade pojkvän eller han var för jag hade ju liksom stuckit men jag är tillbaks nu och det är väl det som räknas eller? Det kanske...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards